fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

BROTOX - DIMINUAREA & PREVENIREA RIDURILOR

pentru un aspect odihnit, mai tanar

Procedurile cosmetice nu sunt doar pentru femei. Dupa cum sugereaza si numele, "BROTOX" se refera la procedurile  pentru barbati, care au explodat in popularitate in ultimul deceniu.

Deoarece acest tratament este in general rapid si usor, este adesea denumit "procedura de pranz", ceea ce inseamna ca acesta poate fi programat in timpul pauzei de pranz sau intr-o dupa-amiaza libera, deoarece nu necesita perioada de recuperare.

Folosind un ac foarte fin, se injecteaza o substanta la nivelul muschilor, cu scopul de a netezi liniile si ridurile formate la nivelul fruntii si ochilor.

Relaxarea Musculara & Redobandirea Expresivitatii

Pielea barbatilor difera de cea a femeilor, fiind cu 20% mai groasa, produce mai mult sebum, contine mai mult pigment si are o circulatie sanguina mai buna.

Spre deosebire de femei, in general barbatii nu doresc sa arate neaparat mai tineri, dar mai degraba “mai putin obositi”. In special barbatii care lucreaza in domenii business si care iau parte frecvent la intalniri sociale, isi doresc sa arate “fresh” si plini de energie.

Expresivitate Naturala pe Termen Lung

O proteina cu actiune locala este ideala pentru tratarea ridurilor de incruntare, a ridurilor fruntii si a celor de la coltul ochilor. Dupa doar cateva zile, veti avea o infatisare mai calma si mai relaxata, in timp ce expresia fetei ramane naturala. Efectul maxim este atins dupa aproximativ patru saptamani si va dura patru pana la sase luni.

Durata tratamentului:
15 minute

Durere:
minima sau absente

Ingrijire dupa procedura:
nu este cazul

Reluarea activitatii:
imediata

Costuri:
incepand cu 650 lei

Satisfactie:
garantata 100%

tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP