fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Obtinerea unei siluete
conturate, posibila si pentru tine

Puteti scapa de depozitele localizate de grasime, greu de eliminat chiar prin dieta si sport, cu ajutorul celor mai bune tehnologii, disponibile la Derma Esthetic.

Cele mai frecvente zone “problema” care pot fi eficient tratate sunt:
- abdomenul
- flancurile
- coapsele
- barbia dubla

Cele mai performante proceduri, adaptate tipului de grasime

Deoarece exista mai multe feluri de tesut grasos, care variaza in functie de localizarea la nivelul corpului, statusul hormonal si de fiecare persoana, un diagnostic corect a localizarii si a tipului grasimii este esentiala, pentru a avea cele mai bune rezultate si pentru a alege procedura cea mai potrivita fiecarui pacient.

In procesul de remodelare corporala, pe langa eliminarea eficienta a depozitelor de grasime, la Derma Esthetic avem in vedere si intinderea pielii, procedura necesara mai ales dupa scderea in greutate sau la femei dupa nasteri, cand excesul de piele poate fi chiar mai deranjant decat depozitele de grasime.

Pentru a ne asigura ca obtinem cele mai bune rezultate, la Derma Esthetic folosim protocoale avansate care cuprind mai multe proceduri, fiecare avand un mod diferit de actiune, aducandu-si aportul pentru a ne realiza obiectivul propus, eliminarea depozitelor de grasime si un corp cat mai bine conturat.

Procedurile
pe care le combinam cu succes la Derma Esthetic

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Intralipoterapia

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP