fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

EPILARE LASER Fotona FRAC3

PERMANENTA. ACCESIBILA. CONFORTABILA

Care sunt avantajele Fotona FRAC3?

Metoda de epilare cu lungimea de unda Nd: YAG FRAC31064 nm este optimizata pentru a furniza impulsuri laser de inaltă intensitate cu durata extrem de scurta de mai putin de 2 ms, suficient de scurte pentru a distruge majoritatea tipurilor de par, evitand in acelasi timp afectarea inutila a
epidermului.

Datorita absorbtiei relativ scazute in melanina, tratamentele cu laserul Nd:YAG pot fi folosite, in siguranta si eficient, chiar si pentru pielea mai inchisa la culoare.

Laser-ul Nd: YAG are adancimea de penetrare cea mai mare dintre toate laserele folosite la epilare,
necesara pentru a ajunge si a distruge chiar si foliculii de par profunzi si poate fi utilizat cu succes
pe toate zonele corpului.

Cum actioneaza Laserul Fotona FRAC3?

Energia laserului Fotona Nd:YAG este absorbita selectiv de catre firul de par si matricea parului, distrugand astfel foliculul de par. Nu este necesara o ingrijire post-tratament speciala. Foliculii tratati
in faza anagena vor cadea la aproximativ 2-3 saptamani. Programul de tratament va depinde de ciclul de crestere a parului fiecărui individ.

Procedura FRAC3 Avalanche – pentru maximul de confort si siguranta?

Una dintre provocarile epilarii laser este absorbtia relativ scazuta a luminii laser la nivelul parul tratat, mai ales cand parul este blond si/sau pielea este inchisa la culoare.

Folosind procedura Avalanche FRAC3®, pulsuri de energie scazuta FRAC3® sunt livrate catre aceeasi zona a pielii de mai multe ori in timpul aceleasi sesiuni, determinand o crestere treptata in absorbtia energiei laser la nivelul firului de par. Aceasta duce la indepartarea eficienta a parului chiar si la parametrii inferiori fata de cei necesari pentru indepartarea parului prin folosirea unui singur impuls, ceea ce face tratamentul mult mai confortabil.

programeaza-te acum:

Încărcare...
TOP