fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

CRIOLIPOLIZA CoolTech

eliminarea focalizata, non-invaziva, a depozitelor de grasime

Criolipoliza se refera la reducerea de lunga durata a tesutului de grasime prin procedeul de racire controlata. Aplicarea temperaturilor scazute la nivelul celulelor de grasime, determina distrugerea acestora, urmand sa fie eliminate de catre procesele de reparare naturale ale organismului.

CoolTech

Studiile efectuate de Universitatea Harvard au aratat ca celulele grase sunt foarte sensibile la termo-stimulare. Principiul CoolTech se bazeaza pe aceasta observatie: un dispozitiv medical personalizat cuprinde zona tinta a tesutului, care este apoi racita la -8 grade. Aplicarea temperaturii joase la nivelul celulelelor de grasime induce o reactie celulara numita apoptoza (moartea celulara programata), determinand distrugerea celulelor grase prin procesul natural de vindecare al organismului. Pielea din jur, tesuturile nervoase si musculare nu sunt deteriorate; odata dizolvate, celulele grase raman permanent distruse si nu se mai regenereaza.

Procedura criolipoliza CoolTech este nedureroasa si dureaza aproximativ o ora pe zona tratata. Activitatile zilnice normale pot fi reluate imediat dupa tratament.

Rezultatul final al criolipolizei CoolTech este in mod normal vizibil dupa 2-3 luni, uneori chiar mai devreme. Stratul de grasime vizat poate fi redus cu pana la o treime din volumul initial dupa o sedinta tratament.

Pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune si intr-un timp mai scazut, se pot asocia si alte proceduri ca Radiofrecventa Exilis Elite, X-Wave, sau sedintele de Criolipoliza CoolTech se pot repeta.

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP