fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ELECTRONIC DOCTOR
– STEM GENERATOR
tratamentul eficient al parodontozei

Mobilitate dentara sau parodontoza? Avem solutia pentru dumneavoastra!

Electronic Doctor Stem Generator este un tratament revolutionar, singura solutie eficienta la ora actuala in lupta impotriva paradontozei.

Electronic Doctor Stem Generator este un dispozitiv medical care emite unde electomagnetice, care au capacitatea de a activa si stimula celulele stem localizate la nivelul oaselor dintilor, pentru ca acestea sa secrete colagen. Deoarece oasele maxilarului contin 90-95% colagen, rezultatul este o densificare a structurii osului cu reducerea mobilitatii dintilor si intarirea tesuturilor de sustinere din jurul implanturilor.

Pentru mai multe detalii sau pentru o evaluare completa, va puteti programa la Dr Diana Cristea, medic specialist protetician.

Un tratament dureaza 60 zile, se efectueaza la domiciliul pacientului, timp de 2 ore pe zi. In timpul orelor de repauz, pacientul foloseste tratamentul acesta fiind complet nedureros si usor de efectuat.

La incheierea celor 60 zile, in functie de gravitatea problemei dumneavoastre, medicul stabileste daca aveti nevoie sa continuati tratamentul.

• singura metoda neinvaziva care trateaza cu succes parodontoza si mobilitatea dentara
• usor de folosit la domiciliu
• nedureros
• ajuta la o fixare mai buna a implanturilor, in special cand calitatea osului este slaba
• contribuie la pastrarea dintilor

Progrmati-va la un consult si aflati cum Electronic Doctor Stem Generator va poate ajuta!

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP