fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TRATAMENTUL HIPERHIDROZEI

scapati de transpiratia excesiva, rapid si sigur

Hiperhidroza se refera la transpiratia excesiva, cei afectati avand in permanenta hainele umede de transpiratie si mainile umede in permanenta. Prin injectarea unei substante in zona glandelor sudoripare, este posibila blocarea precisa si completa a secretiei glandelor. Procedura este rapida si pentru confortul pacientului se foloseste crema anestezica.

Poti sa-ti recapeti increderea. Tine transpiratia sub control

Glandele sudoripare ale mainilor, picioarelor si axilelor sunt predispuse, in mod deosebit, la producerea unor cantitati anormale de transpiratie, ceea ce duce la transpiratie excesiva chiar si la temperaturi scazute sau la cel mai mic nivel de efort fizic. Aceasta afectiune cronica poate fi foarte deranjanta si poate avea un impact negativ semnificativ asupra calitatii vietii.

Tratamentul hiperhidrozei cu ajutorul unei proteine este o terapie rapida, foarte eficienta. Aceasta implica blocarea terminatiilor nervoase colinergice care elibereaza acetilcolina, o substanta chimica de semnalizare; rezultatul este o reducere a transpiratiei. Efectele tratamentului dureaza aproximativ 4 pana la 12 luni, moment in care tratamentul poate fi repetat.

Durata tratamentului:
30-45 minute

Durere:
se foloseste crema anestezica

Ingrijire dupa procedura:
nu este cazul

Reluarea activitatii:
imediata

Costuri:
incepand cu 1500 lei

Satisfactie:
garantata 100%

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP