fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

NightLase

tratamentul LASER pentru sforait si apneea in somn

Vi s-a spus ca sforaitul dvs tine restul familiei treaza noaptea. Desi este posibil sa nu fiti preocupati de zgomot, ar trebui sa va faceti griji ca ati putea sa va indreptati spre unele probleme grave de sanatate. Sforaitul ar putea fi un indicator al unei tulburari de somn, cum ar fi apneea de somn. Caile respiratorii ar putea fi blocate in timpul noptii, obstuctionand aportul de oxigen catre plamani.

Sforaitul va poate impiedica, de asemenea, sa aveti un somn profund, odihnitor. Sforaitul este mai mult decat o neplacere; va poate afecta inima si sa duca la probleme majore. Puteti lua controlul asupra problemei sforaitului cu Fotona NightLase®.

Ce este Fotona NightLase®?

Fotona NightLase® este o terapie cu laser care poate reduce sau elimina problema sforaitului. Este un tratament non-invaziv, care v-ar putea scuti de necesitatea unui dispozitiv CPAP. Laser-ul este aplicat cu atentie si controlat la nivelul tesutului mucoasei orale, pentru a produce un efect de strangere si lifting. Nu exista durere sau perioada de recuperare.

Sunt recomandate cateva tratamente pe parcursul catorva saptamani. Rezultatele se mentin timp de un an sau mai mult. Dacă simptomele revin, puteti reveni pentru un alt tratament Fotona NightLase®.

O solutie simpla pentru sforait

Daca v-ati hotarat sa luati atitudine impotriva sforaitului, Fotona NightLase® ar putea fi solutia pentru dvs. Daca ati incercat multiple terapii, fara rezultat, Fotona NightLase® deschide usa unei alte optiuni. Aceasta solutie simpla ar putea insemna, in cele din urma, vise dulci si un somn odihnitor pentru toata lumea.

Intrebati-ne despre Fotona NightLase® Astazi

Daca v-ati saturat de sforait si familia voastra la fel, este timpul sa faceti ceva in legătura cu aceasta problema. Contactati-ne astazi si stabiliti o consultaie, pentru a afla mai multe despre Fotona NightLase® si despre modul in care acest tratament va poate aduce beneficii.

Aveti posibilitatea sa respirati mai usor si sa beneficiati de un somn bun, odihnitor, cu Fotona NightLase®.

Durata tratamentului:
-- minute

Durere:
nedureros

Ingrijire dupa procedura:
nu

Reluarea activitatii:
imediat

Costuri:
incepand cu -- euro

Satisfactie:
garantata 100%

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP