fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Fotona 4D

Liftingul facial LASER non-invaziv

Liftingul si volumizarea persistenta, fara injectii

Fotona 4D presupune o serie de tratamente laser sinergice, non-invazive, la nivelul fetei, atat in exterior cat si in cavitatea bucala, permitand stimularea si contractia colagenului la nivelul intregii grosimi a fetei.

Combinand doua lungimi de unda (Er:YAG si Nd:YAG) in 4 modalitati de tratament, tratamentul anti-aging este abordat la 4 niveluri diferite, actionand profund, mediu si superficial la nivelul structurii pielii, precum si tratamentul imperfectiunilor.

Cele 4 “dimensiuni” ale Fotona 4D se refera la cele patru tratamente distincte care combat imbatranirea faciala fara perioade de recuperare, putand fi efectuata tot timpul anului.

SmoothLiftin™

Tratament revolutionar efectuat intraoral care stimuleaza contractia colagenului. Aditional efectului imediat constand in contractia fibrelor de colagen, este initiata generarea formarii fibrelor noi de colagen.

Efectele sunt: imbunatatirea globala a fermitatii si elasticitatii tesuturilor tratate, precum si corectia si atenuarea ridurilor nazolabiale din interior, asemanator umplerii cu acid hialuronic.

PIANO®

O modalitate unica prin folosirea unui puls ultra lung, avand ca efect incalzirea globala a tesuturilor, rapida si sigura, din exterior, determinand un efect global de intindere si lifting.

FRAC3®

Aceasta etapa non-ablativa permite tratamentul tesuturilor profunde, completand efectul etapei anterioare, avand ca efect restaurarea unui aspect intinerit.

SupErficial™

Un peeling laser usor da o finisare uniforma pielii, diminuand imperfectiunile acesteia.

programeaza-te acum:

Încărcare...
TOP