fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Liftingul Facial Nechirurgical cu Fire

reface aspectul tanar al fetei

Liftingul facial cu fire este o metota ninim invaziva, pentru repozitionarea tesuturilor. Sub anestezie locala, se introduc sub piele fire chirurgicale speciale, care ridica si mentin tesuturile. In doar cateva minute, o fata obosita va arata din nou tanara si “fresh”, rezultatul continuand sa se imbunatateasca in perioada urmatoare.

Liftingul cu fire utilizeaza fire speciale, cu conuri foarte fine, plasate sub pielea fetei; pielea fetei putand fi apoi ridicata si netezita. Sprancenele cazute sunt readuse in pozitia lor initiala, colturile gurii nu mai atarna si zona mediană a fetei isi recapata volumul.

Se pot utiliza diferite tipuri de fire in functie de rezultatul dorit. Procedura se efectueaza in doar cateva minute sub anestezie locala; iar daca pacientul doreste, poate participa activ la procedura si poate decide ce schimbari ar dori sa se faca. Efectele secundare minime cum ar fi mici neregularitati sau vanatai mici la locurile de insertie vor disparea in cateva zile.

Firele de lifting sunt recomandate pentru ridicarea barbiei si a obrajilor, a colturilor gurii, a pliurilor nazolabiale, a zonei obrazului, a gatului si a sprancenelor.

In functie de dorintele pacientului, pot fi introduse simultan si fillere cu acid hialuronic sau Plasmolifting.

Durata tratamentului:
60 minute

Durere:
se foloseste anestezie locala

Ingrijire dupa procedura:
da

Reluarea activitatii:
2-3 zile

Costuri:
incepand cu 750 eur

Satisfactie:
garantata 100%

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP