fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TRATAMENTUL LASER PENTRU VENELE FETEI

Elimina vasele inestetice de pe obraji sau nas

Venele fetei (telangiectaziile) sunt leziuni obisnuite care apar pe obraji si nas la multi pacienti. Ereditatea poate, de asemenea, predispune pacientii la a avea aceasta problema.

Aceste vene sunt inofensive, dar inestetice. In trecut, tratamentul a fost dificil, dar laserele vasculare noi au simplificat tratamentul, obtinand rezultate foarte bune, fara timp de recuperare. Unii pacienti au vene foarte fine, in timp ce alti pacienti au vene rosii sau albastre extrem de mari.

CUM SUNT TRATATE VENELE FACIALE?

La Derma Esthetic tratamentul Laser Fotona elimina venele rosii sau albastre in cateva secunde. Procedura se face, de obicei, fara anestezie, dar uneori se poate folosi anestezie locala.

ESTE NEVOIE DE PERIOADA DE RECUPERARE?

Aceasta este de obicei o procedură "de pranz" si nu exista o recuperare adevarata. Majoritatea pacientilor vor avea roseata in regiunile tratate. Expunerea la soare trebuie limitata inainte si imediat dupa tratament.

ESTE ACEST TRATAMENT PERMANENT?

Unii pacienti obtin un rezultat permanent dintr-un singur tratament, in timp ce altii pot necesita mai multe tratamente. Pacientii cu vene recurente pot necesita tratamente anuale.

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP