fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Prin lucrarile protetice complexe pe care le efectuam, avem in vedere refacerea in egala masura a functiei masticatorii cat si a esteticii dentare.

Pacientii nostri apeleaza la serviciile noastre pentru ca:

  • suntem experti in reabilitari si restaurari complexe, necesare de multe ori dupa lucrari protetice partiale
  • folosim procedee inovatoare astfel incat in 2-3 saptamani, puteti avea o dantura complet refacuta
  • prin lucrarile noastre protetice, realizate in general din zirconiu, urmarim sa obtinem o estetica deosebita prin naturalete, cu ajutorul carora va putem imbunatatii aspectul
  • avem cea mai inovatoare solutie pentru tratamentul parodontozei Electonic Doctor Stem Generator

O lucrare protetica ideala presupune abordarea fiecarui dinte in parte, fie printr-un implant, fie printr-o coroana dentara, pentru refacerea morfofunctionala a integritatii dintilor.

Prin folosirea unei tehnici speciale, avem posibilitatea sa slefuim doar atat cat ne este necesar pentru realizarea lucrarii protetice, evitand astfel scoaterea nervului si devitalizarea dintelui.

Atunci cand concepem un plan de reabilitare protetic, intotdeauna avem in vedere imaginea de ansamblu, care sa tina cont de urmatoarele aspecte:

  • corectarea planului de ocluzie - reprezinta refacerea “muscaturii” si o corecta distribuire a fortelor masticatorii
  • imobilizarea dintilor parodontotici cu mobilitate crescuta
  • prevenirea migrarii dintilor care nu au antagonisti
  • folosirea unor materiale protetice compatibile cu tesuturile bucale, care sa confere rezistenta si stabilitate in timp

Lucrarile protetice au un volum apropiat de al tesuturilor pe care le inlocuiesc, fiind acceptate usor de pacient, oferind satisfactii deosebite atat pacientului, cat si medicului. Ele pot transforma o dentatie inestetica si nefunctionala intr-una placuta, confortabila, care restabileste perfect morfologia si functiile alterate.

Reabilitarea orala reface functia pierduta a dintilor, astfel incat fortele masticatorii sa se distribuie uniform si la un numar cat mai mare de dinti. Cu cat avem mai multi dinti stalpi cu atat fortele suportate de fiecare dinte in parte va fi mai mic. Riscul de suprasolicitare si de a grabi pierderea lor se va micsora.

Restaurarea protetica trebuie sa tina cont ca, fiecare dinte din cavitatea bucala are rolul lui si, fiecare dinte de pe arcada dentara trebuie sa aiba un antagonist, altfel se pierde:

  • Incisivii sunt repartizati topografic anterior la nivelul arcadelor dentare, avand un rol dominant in realizarea fizionomiei si fonatiei, iar in masticatie ne ajuta la incizarea alimentelor.
  • Molarii si premolarii sunt situati in zonele posterioare ale arcadelor dentare, ei participa intens in masticatie, pentru a produce triturarea alimentelor

Reabilitarea dentitiei din intreaga cavitate orala reprezinta o provocare protetica si chirurgicala care este ghidata de medicul protetician.

Ai intrebari?

Loading...
TOP