fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Secretul pentru buze frumoase este ca ele sa ramana naturale, indiferent de ce ce procedura sau substanta se foloseste.

Conturarea sau volumizarea buzelor nu trebuie sa arate nenatural sau sa aiba un aspect care sa iasa prea mult in evidenta. La Derma Esthetic puteti fi siguri ca veti obtine rezultate naturale, care sa va puna in valoare aceasta regiune si sa contribuie la senzualitatea aspectului dvs.

Buzele voluptoase si bine definite, transmit un sentiment de tinerete, sanatate, atractivitate si sexualitate, fiind responsabile pentru echilibrul estetic al treimii inferioare a fetei.

Pentru a fi estetic placute si pentru a arata natural, buzele trebuie sa pastreze cateva caracteristici in ceea ce priveste conturul, volumul, proportiile intre buza superioara si inferioara, precum si un aspect care sa se potriveasca cu restul trasaturilor.

De asemenea regiunea periorala poate fi imbunatatita prin reducerea ridurilor buzei superioare sau corectarea zambetului gingival (gummy smile).

La Derma Esthetic puteti obtine buze bine conturate, voluptoase cu aspect natural, iar pentru confortul dvs folosim anestezie astfel incat procedura sa fie nedureroasa.

Pentru procedura de conturare/volumizare a buzelor folosim acid hialuronic Juvederm, Restylane, Teosyal in functie de mai multe criterii ( marimea initiala a buzei, gradul de volumizare sau definire dorit, etc) sau Plasmogel (gel obtinut din plasma proprie PRP). Tehnica de injectare se poate face cu ac sau cu microcanula.

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP