fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

BLEFAROPLASTIA NECHIRURGICALA

corectia pentru un aspect mai tanar si mai proaspat

Cu varsta, pielea subtire a pleoapei superioare si inferioare, precum si muschiul pleoapelor, pierd continuu elasticitatea. Excesul de piele de pe pleoapa superioară are ca rezultat o pleoapa “cazuta”; in mod similar, excesul de piele de pe pleoapa inferioara va duce la “pungi” neatractive sub ochi.

Aceasta parte a procesului de imbatranire este adesea deranjanta, deoarece poate schimba permanent expresia faciala, facandu-va sa apareti in mod constant trist si obosit.

Blefaroplastia nechirurgicala presupune tratamentul laser al pleoapelor si a pielii din jurul ochilor. Cu ajutorul laserului se creaza coloane termice in piele (metoda fractionata) care determina regenerarea colagenului si elastinei, avand ca si efect intinderea si liftingul pleoapelor si a pieleii.

Datorita preciziei laserului si posibilitatii adaptarii in functie de problemele fiecarui pacient, procedura se realizeaza in deplina siguranta cu rezultate predictibile.

Regenerarea tesuturilor (resurfacingul) cu LASER-ul Fotona este cel mai eficient mod de tratament nechirurgical al zonei ochilor. Resurfacingul elimina pielea veche, deteriorata, care este inlocuita cu o piele noua, sanatoasa.

Aceasta actiune initiaza raspunsul de reparare, lasand in acelasi timp tesutul inconjurator intact pentru o vindecare rapida. Beneficiile Laserului fractionat Fotona includ confort sporit al pacientului, timpi de vindecare mai scurti si rezultate reglabile care pot varia de la subtil la dramatic.

Durata tratamentului:
30-60 minute

Durere:
se foloseste crema anestezica

Ingrijire dupa procedura:
nu este cazul

Reluarea activitatii:
imediata

Satisfactie:
garantata 100%

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP