fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Implanturile dentare sunt cea mai moderna si eficienta solutie pentru tratamentul edentatiilor.

Prezinta urmatoarele avantaje:

  • inlocuirea unui dinte lipsa se face printr-o singura coroana si nu prin 3, ca si in cazul puntilor clasice
  • nu se sacrifica integritatea dintilor vecini
  • pacientii purtatori de proteze mobile pot beneficia la randul lor de implanturi, urmate de o restaurare complexa cu lucrari protetice

Din punct de vedere estetic, lucrarile pe implanturi arata identic cu dintii naturali, previn retractia gingiilor si rezorbtia osului.

Tratamentul prin implant este o alegere excelenta data fiind rata de succes superioara altor metode de tratament. Implantul propriu zis inlocuieste radacina dintelui lipsa si ulterior sustine coroana protetica.

Materialul din care se fac implanturile este titanul, fiind un material biocompatibil si osteointegrabil, el este folosit de peste 50 de ani. Impreuna cu o lucrare protetica de zirconiu, reprezinta cea mai buna varianta de tratament, asigurand o estetica si durabilitate superioare.

Tratamentul chirurgical propriu zis consta in prepararea osului si inserarea implantului in osul maxilar, procedura realizata sub anestezie locala, astfel chiar si cei mai tematori pacienti gasesc aceasta procedura una usoara
si nedureroasa, realizat intr-un timp rapid, de aproximatix ~15 minute.

Tratamentul protetic definitiv se face dupa 4 - 8 luni, perioada in care se realizeaza integrarea osoasa. Acesta costa in protezarea definitiva a implantelor prin coroana sau punti metalo-ceramice, ceramice integrale sau ceramice pe suport din oxid de zirconiu.

Programati-va acum, pentru o evaluare sau pentru mai multe detalii cu privire la procedura de implant!

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP