fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

MELASMA
PIGMENTAREA
FACIALA

Hiperpigmentarea este o conditie frecventa, cauzata de acumularea pigmentului (melanina) secretat in exces, datorita stimularii melanocitelor, celulele care produc pigment.

Modificarile de pigment, pistruii, petele de soare sau de varsta, melasma, sunt asociate cu imbatranirea pielii si cu daunele provocate de expunerea excesiva la soare sau solar. In general, aceste pete pigmentare nu prezinta niciun risc pentru sanatate, dar confera un aspect mai putin tanar, persoanei afectate.

La Derma Esthetic oferim mai multe solutii pentru a va ajuta sa scapati de petele nedorite si sa va bucurati de o piele uniforma, radianta.

Pentru un tratament eficient al problemelor de pigmentare, recomandam pacientilor nostri sa inceapa utilizarea protectie solara adecvata pentru a reduce vulnerabilitatea pielii la razele ultraviolete daunatoare.

Avem, de asemenea, mai multe produse profesionale de ingrijire a pielii, pentru a ajuta la scaderea productiei de pigment, fara a provoca daune suplimentare, combinate cu cele mai eficiente proceduri.

Tratamente
pentru eliminarea
pigmentului

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

laser tratament

LASER ALEXANDRITE

mezoterapie

Kitul de eliminare al pigmentului

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP