fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TightSculpting Laser Fotona

Remodelare si tonifiere corporala

Remodelare corporala laser - neinvaziva, eficienta si sigura

Fotona TightSculpting® este un tratament unic cu doua lungimi de unda laser, non-invaziv, pentru remodelarea si intinderea pielii pe toate zonele corpului.

Doua tehnologii exclusive unt folosite concomitent, pentru distrugerea celulelor de grasime si pentru remodelarea colagenului, cu rezultate exceptionale. Procedura este o alternativa rapida, sigura si eficienta, non-invaziva, fata de lipoliza laser, fara a necesita perioada de recuperare.

Pasul 1: Incalzirea profunda a tesuturilor si reducerea stratului de grasime cu ajutorul impulsului PIANO®

Modul unic, pulsul super-lung Nd: YAG, este conceput pentru incalzirea uniformă a tesuturilor, in siguranta si rapid, prin concentrarea de energie pentru stimularea subcutanata a metabolismului celulelor grase, lasand epiderma intacta. Modul PIANO® extinde durata pulsului rezultand o incalzire globala a tesuturilor, cu un efect de intindere sinergetic general.

Pasul 2: Imbunatatirea laxitatii pielii cu impulsul SMOOTH®

A doua etapă consta in modul non-ablativ Er:YAG SMOOTH® revoluvionar, ideal pentru intinderea pielii. Incalzirea intensa, controlata a tesutului de suprafata stimuleaza remodelarea colagenului si initiaza formarea colagenului nou. Efectele au ca rezultat o imbunatatire generala a laxitatii si elasticitatii in zonele de tratament.

Tratamentele
pentru intinerirea
zonei ochilor

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP