fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

POTI sa-ti imbunatatesti
aspectul pielii

Daca ati avut acnee severa si suferiti de cicatrici deprimate, la Derma Esthetic avem o serie de tratamente pentru ameliorarea acneei active si a cicatricilor post-acnee.

Cicatricile sunt rezultatul deteriorarii colagenului si a epidermei si, pot fi ameliorate numai cu anumite tipuri de tratamente medicale. Frecvent, cicatricile post-acnee, pastreaza de asemenea, un aspect rosu care le face sa fie si mai vizibile.

Imbunatatirea cicatricilor post-acnee necesita, adesea, combinatii speciale de tratamente. Unele cazuri vor raspunde bine la un tip laser care stimuleaza refacerea colagenului, in timp ce altele vor necesita o combinatie de lasere cu alte tratamente.

Netezirea si remodelarea cicatricilor cu ajutorul laserelor, peelingurilor chimice, fillere sau proceduri micro-chirurgicale, modifica, in mod semnificativ, aspectul cicatricilor post-acnee si al altor cicatrici.

Programati-va la o consultatie si aflati cum va ajuta sa ajungeti la sursa problemei si sa va redam, dumneavoastra si pielii dumneavoastra, increderea si stralucirea!

Tratamente
pentru imbunatatira
acneei

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP