fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Eliminati barbia dubla si imbunatatiti linia mandibulei

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Barbia dubla, sau grasimea submentala, este o problema foarte frecventa, prezenta la toate varstele. Pielea flasca si grasimea din jurul gatului creaza aspectul ca exista o a doua barbie.

Cea mai dificila problema este ca nu exista exercitii care sa ajute cu aceasta problema, iar dieta nu da in general rezultate.

Tratamentele non-chirurgicale, cum ar fi crioterapia CoolTech, radiofrecventa Exilis Elite si mezoterapia, ajuta la eliminarea grasimii si intinderea/liftingul pielii.

Tratamente minim invazive ca liftingul cu fire si lipoliza laser Fotona, pot de asemenea contura si defini aceasta zona.

TRATAMENTE

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Radiofrecventa Exilis Elite

Este un tratament non-chirurgical care elimina depozitele de grasime si intinde pielea. Ajuta la ruperea celulelor de grasime si la formarea colagenului, astfel strangand pielea si imbunatateste tonusul. Sunt necesar in medie 6-8 sesiuni de tratament in functie de gravitatea problemei si rezultatul dorit.

Criolipoliza CoolTech

Cu aplicatorul special pentru barbia dubla, reduce depozitele de grasime utilizand un proces care raceste controlat celulele de grasime, fara a afecta pielea sau alte tesuturi. Pentru majoritatea pacientilor procedura este confortabila. Dupa cateva luni, celulele de grasime deteriorate sunt indepartate de corp.

Mezoterapia

Implica injectarea de micro-injectii la nivelul pielii si a depozitelor de grasime. Se dizolva celulele adipoase asociate cu aspectul " barbiei duble " fara efecte adverse semnificative. Pacienții pot prezenta roseata, senzatie de arsura si edem. Avantajele lipolizei injectabile include: perioada minima de refacere, efecte secundare minime si o alternativa la liposuctie.

Lipoliza laser

Este o optiune eficienta pentru reducerea grasimii de la nivelul barbiei, pentru persoanele care doresc o barbie mai subtire si mai bine definita. De fapt, reprezinta standardul de aur, pentru ca are rezultate impresionante.

Spre deosebire de criolipoliza si mezoterapie, lipoliza laser este considerata o procedura invaziva care necesita timp de recuperare. Liposuctia, totusi, va avea de obicei rezultate mai dramatice si este o procedura unica.

Procedeul implica anestezie locala si cateva incizii mici prin care se introduce o canula subtire si fibra laser care distruge depozitele de grasime si le aspira.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP