fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

CONTURAREA BUZELOR

buze mai pline si mai bine definite

Buze pline si o gura bine conturata semnifica senzualitate si frumusete, atat pentu femei – cat si pentru barbati. Forma buzelor are o contributie importanta la armonia fetei. Buzele subtiri, de exemplu, pot da fetei un aspect inabordabil, de respingere.

Fillerele ca Acidul Hialuronic sunt o metoda rapida si eficienta de a face buzele sa arate mai “pline”. In multe cazuri, se corecteaza si ridurile de expresie din zona gurii, care fac persoana sa arate mai in varsta decat este.

Conturarea buzelor, pastrand aspectul natural

Fie ca va doriti o corectie a zonei gurii si a buzelor pentru a reface aspectul pierdut sau a corecta o asimetrie, fie va doriti o evidentiere suplimentara a buzelor, fillerele cu Acid Hialuronic su Plasmoliftingul sunt solutii potrivite, pentru un aspect natural.

Intreaga procedura dureaza aproximativ 30 de minute, fara durere cu anestezie locala stomatologica. Rezultatele sunt imediate, iar aspectul este complet natural.

De regula, rezultatele unei proceduri de conturare a buzelor cu acid hialuronic durează intre 6-12 luni, dupa care se recomanda repetarea procedurii, pentru a mentine rezultatele optime.

Durata tratamentului:
30-45 minute

Durere:
se foloseste anestezie locala stomatologica

Ingrijire dupa procedura:
nu este cazul

Reluarea activitatii:
imediata

Costuri:
incepand cu 250 euro

Satisfactie:
garantata 100%

Tratamentele

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP