fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Picioare libere de venele inestetice

Leziunile vasculare, in afara de aspectul inestetic, pot cauza simptome neplacute ca durere, greutate in picioare, crampe sau chiar afectiuni mai grave. De obicei au o componenta familiala si evolutia este progresiva, spre agravare.

Diagnosticul, la fel de important ca tratamentul

Pentru un tratament eficient, este importanta o evaluare amanuntita a sistemului vascular superficial si profund. Evaluare prin ecografie Doppler ne permite sa stabilim daca problema pentru care se prezinta pacientul este doar una cosmetica sau exista si componente functionale de insuficienta venoasa.

In timpul tratamentului folosim transiluminatorul cu lumina infrarosie pentru a vizualiza traiectul venelor si a injecta in siguranta.

Tratament specific tipului de afectiune

Metoda aleasa pentru indepartarea vaselor inestetice de la nivelul membrelor inferioare depinde de calibrul acestora.
- Astfel metoda preferata pentru tratamentul venelor varicoase de calibru mai mare de 1 cm, este inchiderea endoluminala cu laser.
- Pachetele venoase cu calibru intre 4 – 10 mm, in general localizate, pot fi indepartate prin mici incizii de 2 – 3 mm cu anestezie locala.
- Pentru venele cu diametru < 4 mm, metoda preferata de tratament este Scleroterapia - Venele cu diametru < 1 mm, sau cele restante dupa scleroterapie pot fi tratate cu Laser. Pentru a obtine rezultate bune, protocoalele noastre combina cele mai noi tratamente dovedite ca imbunatatesc aspectul vergeturilor.

Tratamentele utilizate
pentru indepartarea venectaziilor

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP