fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

MICROPEN

imbunatateste tonul si textura pielii pentru un aspect intinerit

Multi factori, cum ar fi efectele negative ale mediului, razele UV, stresul etc., sunt partial responsabili pentru laxitate si pielea subtire, precum si pentru dezvoltarea ridurilor si a porilor mai mari. Micropen-ul este o metoda minim invaziva de tratament anti-aging pentru a diminua dimensiunea porilor, ridurilor, cicatricilor si pentru o piele mai ferma.

MICROPEN sau MICRONEEDELING-ul

In timpul acestui procedeu, zona tinta a pielii este perforata usor cu ace ultrafine, stimularea rezultata determinand generarea factorilor de crestere, colagen, acid hialuronic si elastina. Rezultatul este: pielea este mai ferma si mai elastica - in mod natural si fara efecte secundare. Acest tratament inovator nu este adecvat numai pentru zonele faciale, ci si pentru alte parti ale corpului, respectiv pentru tratarea cicatricilor si vergeturilor.

Pentru rezultate optime, tratamentul ar trebui sa cuprinda patru sedinte intr-un interval de patru pana la sase saptamani. Rezultatul final poate necesita cateva saptamani sau chiar luni, pentru ca tesutul stimulat sa se reinnoiasca. Pentru rezultate mai bune, recomandam combinarea micropen-ului cu tratamentul PRP.

Durata tratamentului:
60 minute

Durere:
se foloseste crema anestezica

Ingrijire dupa procedura:
crema hidratare

Reluarea activitatii:
2-3 zile de repaus

Costuri:
incepand cu 650 lei

Satisfactie:
garantata 100%

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP