fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Vindeca urmele de pe corpul tau

Modificarile bruste de forte la nivelul pielii, traumatismele, influentele hormonale, lasa urme la nivelul pielii, fie sub forma de vergeturi fie sub forma de cicatrici. Modificarile inflamatorii se rezolva prin regenerarea anormala a fibrelor de colagen si elastina, cu subtierea pielii sau cu cicatrici hipertrofice.

Protocoalele medicale de tratament au scopul de a stimula si reface zonele de piele afectate, in functie de stadiul in care se afla cicatricile respectiv, vergeturile.

Protocoale adaptate tipului de afectiune

Vergeturile au de obicei 3 faze de evolutie, fiecare necesitand o abordare diferita.

1. Faza inflamatorie: “vergeturile rosii”, reprezinta o faza inflamatorie si edematoasa, caracterizata de cresterea microcirculatiei si acumularea de fluid extracelular (edem), cauzata de slabirea pielii. In aceasta faza, vergeturile si/sau cicatricile au mai multe sanse sa raspunda la tratament

2. Urmeaza o faza de tranzitie in care edemul si inflamatia dispar. Se produce regenerarea neregulata a fibrelor de colagen si elastina, diminuarea circulatiei vasculare si subtierea epidermului.

3. Faza fibrotica sau “vergeturile albe”, in care aspectul este alb-sidefiu. In aceasta faza, vergeturile si cicatricile sunt mult mai greu de tratat iar rezultate satisfacatoare se obtin in timp.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, protocoalele noastre combina cele mai noi tratamente dovedite ca imbunatatesc aspectul cicatricilor si vergeturilor.

Tratamentele utilizate in protocolul
pentru Vergeturi si Cicatrici

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP