fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Rozaceea.
Roseata si
venele fetei

Rozaceea este o afectiune cronica, inflamatorie, a pielii care afecteaza vasele fetei.

Roseasa si venele dilatate ale fetei pot fi simptome ale rozaceei sau pot fi independente, de multe ori avand o predispozitie genetica.

Laserul Vascular Fotona si IPL-ul sunt metode eficiente care va pot ameliora aceste simptome:

• diminuarea rosetii fetei
• eliminarea venelor faciale dilatate
• un ten si un aspect intinerit

Rozaceea incepe cu tendinta fetei de a se inrosi cu usurinta, putand progresa pana la roseata mai persistenta, implicand treptat obrajii, fruntea si barbia.

In formele mai avansate de rozacee sunt prezente capilare si cosuri mici, pielea devenind mai sensibila, reactionand cu usurinta la stimulii interni si externi.

Controlul Rozaceei presupune evitarea factorilor agravanti, folosirea produselor de ingrijire corespunzatoare, impreuna cu proceduri capabile sa amelioreze pe termen lung simptomele

O consultatie medicala in cadrul clinicii Derma Esthetic este esentiala pentru alegerea tratamentului, pentru fiecare pacient in parte.

Tratamentele
pentru Rozacee si
roseata faciala

Este unul medical, tehnologia laser fiind in prezent cea mai eficienta, atat pentru roseata, cat si pentru senzatia de "flushing/inrosire" si pentru senzatia de caldura-arsura simtite de pacient.

La fel cum nu exista doua tipuri de piele, la Derma Esthetic intelegem ca nu toata lumea raspunde la acelasi tratament. Va oferim mai multe optiuni de tratament, in functie de starea dvs. individuala:

mezoterapie

Kitul pentru Rozacee

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP