fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Procedura inovatoare care inlocuieste liftingul facial chirurgical

Printr-o singura procedura, dupa aprox 45 minute, puteti arata ca in urma cu ani. Fara chirurgie sau anestezie generala.

Fire foarte fine, biodegradabile, sunt plasate sub piele. Acestea permit repozitionarea tesuturilor cazute din mijlocul fetei, intr-o pozitie mai inalta cu un aspect intinerit. Rezultatele sunt imediate. Tratamentul nu este dureros, iar efectul se pastreaza pana la 18 luni.

Firele de lifting pot contribui la imbunatatirea aspectului obrajilor, liniilor fine si a ridurilor adanci, aspectului de “falci”, pierderii volumului facial, ridurilor fruntii si chiar redefinirea liniei maxilarului. Procedura implica ridicarea diferitelor parti ale fetei folosind fire speciale, fara a fi nevoie de incizii chirurgicale.

Beneficiile unui lifting cu fire includ rezultate instantanee si de lunga durata, timp minim de recuperare, o crestere a productiei naturale de colagen.

Liftingul cu fire poate viza intreaga fata sau anumite zone ale fetei si pielea corpului.

Pentru rezultate estetice optime, liftingul cu fire poate fi asociat cu alte proceduri pentru a mari sinteza colagenului si pentru a adauga o noua stimulare regenerativa:
- Laser fracțional
- Terapia de imbunatatire a expresivitatii
- Fillere cu acid hialuronic

Fotona 4D este o metoda care combina 4 moduri unice de tratament, care actioneaza atat superficial cat si in profunzime, realizand tonifierea si liftingul de durata al tesuturilor.

Tratamente
lifting facial
nechirurgical

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Loading...
TOP