fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

EPILAREA LASER

scapa de parul nedorit, sigur si eficient

Tratamentele laser delicate pot elimina permanenta si eficace firele de par nedorite: zonele acoperite cu par sunt tratate cu impulsuri laser. Energia luminoasa este absorbita de melanina din foliculul de par, caldura rezultata duce apoi la distrugerea radacinii parului.

Parul excesiv al corpului - in special pe spate, pe piept, pe abdomen sau sau la nivelul axilelor - este considerat de multi barbati ca fiind neatractiv si deranjant.

Moveo DEKA Motus, o tehnologie revolutionara pentru indepartarea permanenta a parului, utilizeaza lungimea de unda laser Alexandrite de 755 nm, care este cel mai bine absorbita de catre firul de par. Spre deosebire de laserele convenționale, sau IPL, Laser-ul Alexandrite Motus functioneaza cu o fluenta redusa, utilizand impulsuri multiple la o frecventa inalta. Datorită acestei noi tehnici de epilare dinamica, parul inchis la culoare si parul blond pot fi indepartate eficient, ceea ce este greu greu de obtinut cu alte lasere. Racirea integrata ofera o protectie mai buna a pielii si face tratamentul mult mai confortabil in comparatie cu alte metode.

In cele patru saptamani anterioare tratamentului, parul nu ar trebui sa fie smuls sau indepartat cu ceara, desi este permisa folosirea lamei de ras. Bronzatul este, de asemenea, interzis în săptămâna anterioară tratamentului. Dupa tratamentul de epilare, pielea trebuie protejata cu crema de protectie solara (SPF 30-50) timp de minim o saptamana.

In functie de zona corpului, tratamentul trebuie repetat, de obicei de aproximativ 6-8 ori intr-o perioada de cateva luni, pană cand se obtin rezultatele dorite. Durata ideala intre tratamente este de aproximativ 4-8 saptamani, ceea ce corespunde ciclului natural de crestere a parului.

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP