fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

INTINERIM SI ZONELE
MAI PUTIN VIZIBILE

Adesea ne asiguram de faptului ca pielea fetei noastre este moale, neteda si bine ingrijita, dar uitam de alte zone ale corpului nostru, care de asemenea ne tradeaza varsta ca: mainile, gatul si decolteul.

Gatul si Decolteul

Zona delicata a gatului si a decolteului, arata adesea semne tipice de imbatranire. De-a lungul anilor decolteul este expus in mod constant la radiatiile UVA / UVB daunatoare, ceea ce duce la pigmentarea neuniforma, pierderea colagenului si a elastinei si aspectul caracteristic "imbatranit".

Radiofrecventa EXILIS ELITE sau Laserul Fotona sunt metode moderne care impreuna cu substante ca mezoterapia sau acidul hialuronic, Metodele avansate contribuie la imbunatătirea texturii, tonusului si aspectului general al acestei zone delicate.

Intinerirea mainilor

Mainile noastre sunt in permanenta la vedere, astfel ca este important sa ne asiguram ca au un aspect ingrijit, la fel cum procedam cu fata.

Mainile pierd din volum pe masura ce imbatranim. Acest lucru permite ca venele, oasele si tendoanele mainilor sa devina mai proeminente. Exista mai multi factori, printre care reducerea elasticitatii si a volumului pielii, vascularizatia dermica, expunerea la soare si substante chimice, fumatul, care contribuie la imbatranirea mainilor.

Fillerele cu acid hialuronic sau Radiesse refac volumul pierdut, redau calitatea si eleasticitatea pielii iar peelingurile, laserul sau IPL-ul ajuta la eliminarea pigmentului stimuleaza regenerarea pielii, putand aduce o mare diferenta modului in care se simt si arata mainile noastre.

Tratamente

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP