fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ACIDUL HIALURONIC - INJECTII HIALURONIC

Reface, Imbunatateste si Defineste trasaturile

Acidul hialuronic (Juvederm, Restylane) si celelalte fillere (Radiesse, Ellanse)
• restaureaza volumele fetei cu efect de lifting instant,
• corecteaza cearcanele si ridurile,
• ofera o hidratare profunda a pielii pentru un aspect intinerit, care se mentine pe termen lung,
• actioneaza ca suport si densifica pielea
Secretul unei intineriri de succes este pastrarea aspectului natural.

Principiul de baza pentru folosirea filerelor (substante de umplere) este acela de a inlocui si reface acidul hialoronic, o componenta esentiala, pe care il pierdem cu timpul (1% pe an dupa varsta de 20 ani) si de a imbunatatii trasaturile fetei, facand-o mai tanara si atractiva.

Substantele folosite sunt sigure, naturale, asemanatoare celor din corpul nostru si se integreaza complet in tesuturi, oferind un aspect natural, intinerit si odihnit.

Daca luati in considerare folosirea filerelor pentru a redobandi volumul si contururile naturale ale obrajilor, buzelor sau al intregii fete, medicii nostrii experimentati vor avea intotdeauna in vedere siguranta si confortul dvs., precum si folosirea celor mai bune produse si tehnici.

Conceptul de Bionutrilift se refera la revitalizarea pielii de la nivelul fetei, gatului, decolteului si mainilor, printr-un procedeu personalizat care presupune injectarea unei combinatii de acid hialuronic si Mezoterapie Filorga. Efectele favorabile asupra pielii se vad imediat si constau in liftingul, tonifierea si hidratarea pielii. Are rezultate excelente cand este administrat pentru corectia ridurilor de la nivelul buzei superioare.

Reface conturul natural al fetei
- Restaureaza un aspect relaxat, odihnit si mai tineresc
- Netezeste ridurile cauzate de imbatranire
- Relaxeaza musculatura, prevenind dezvoltarea ridurilor
- Produc lifting instant
- Adauga volum
- Redefinesc contururile faciale: tamplele, obrajii, cearcanele, linia mandibulei

Acidul hialuronic (Juvederm, Restylane) si celelalte fillere (Radiesse, Ellanse) hidrateaza pielea si restaureaza volumele fetei, pentru un aspect intinerit.

Inca de la 20 ani, pielea incepe sa piarda colagen (1% pe an) si sa devina mai subtire, sub actiunea factorilor interni si externi, motiv pentru care este crucial sa stimulam refacerea colagenului propriu pentru a mentine o piele sanatoasa, elastica.

La Derma Esthetic, tratamentele cu fillere sunt o modalitate usoara si eficace pentru a obtine:
- un aspect mai tanar, relaxat, odihnit si atractiv
- un efect imediat de lifting si volumizare si unul prelungit de hidratare si stimulare al sintezei de colagen propriu
- accentuam frumusetea naturala prin imbunatatirea trasaturilor proprii

• refacerea volumului tamplelor si obrajilor, diminuand ridurile din jurul gurii si liftingul zonei “falcilor”
• completarea volumelor pierdute din zona tamplelor,
• imbunatatirea santurilor nazolabiale, de la baza nasului la coltul gurii
• umplerea ridurilor orizontale ale fruntii si aspectul de “11” dintre sprancene
• stergerea cearcanelor, santurile dintre coltul ochilor spre mijlocul obrajilor
• adaugarea de volum in regiunea ochilor si corectarea aspectului “scobit”
• refacerea conturului si volumului natural al buzelor
• netezirea si accentuarea liniei mandibulei si a zonei barbiei
• refacerea volumelor de la nivelul mainilor

• Acidul hialuronic (Juvederm, Resylane) – substanta aflata in mod natural in corp, fiind obligatorie refacerea acesteia pentru mentinerea tineretii si supletii pielii. In functie de produsul folosit
- restabileste pierderile de volum din zone ca: fruntea, tamplele, obraji, refacand contururile naturale ale fetei si realizand un efect de lifting la nivelul intregii fete
- netezeste ridurile, ca cele din jurul gurii sau cearcanele, sau poate contura si reface volumul natural al buzelor
- hidrateaza pielea si stimuleaza secretia de colagen la nivelul fetei, gatului, decolteului sau dosului mainilor
• Hidroxiapatita de calciu (Radiesse) – este un filler format din sfere de hidroxiapatita de calciu (CaHA) si un gel. Produce un efect vizibil, imediat de volumizare si corectie a ridurilor. Cristalele de hidroxiapatita de calciu sunt absorbite treptate, stimuleaza eficient si de durata sinteza de colagen, cu imbunatatirea progresiva in saptamanile urmatoare a ridurilor, hidratarea si imbunatatirea calitatii pielii. O zona de electie pentru injectarea Radiesse este dosul mainilor, care reface volumul pierdut in aceasta zona, precum si calitatea pielii, cu satisfactie maxima din partea pacientilor.
• PoliCaproLactona (ELLANSE) – este un filler/implant natural, cu o capacitate sporita de stimulare pe termen lung al colagenului. Scopul este nu numai de a obtine o suprafata neteda a pielii dar si de a restaura caracteristicile individuale ale fetei, prin efectul de lifting asupra zonelor convexe si deprimate ale fetei.

INDICATII:

Pentru a conferi fetei un aspect natural si pentru a avea un impact maxim cu minim de substanta folosita, fillerele trebuie “puse” dupa o anumita strategie. Prima data se corecteaza deficientele structurale ca lipsa de volum si realizarea efectului de lifting, apoi se corecteaza eventualele riduri sau “defecte” de suprafata.

Fruntea si in special tamplele sunt zone care beneficiaza de tratamentul cu filere, contribuind la refacerea ovalului fetei, caracteristic persoanelor tinere.
Ridurile de incruntare dintre sparancene, ridurile fruntii sau din coltul ochilor – au ca si prima indicatie tratamentul de relaxare al musculaturii, iar daca sunt prea adanci si nu se corecteaza suficient, pot fi tratate cu Acid Hialuronic, Radiofrecventa Exilis Elite sau LASER. Este de preferat ca tratamentele sa fie realizate cu scop preventiv, inainte de formarea ridurilor sau inainte de a deveni permanente si foarte “adanci”.

Orice modificare la nivelul zonei ochilor va fi imediat observata de persoanele cu care interactionam. Modificarile din aceasta zona, ne pot da un aspect obosit, incercanat. Corectarea acestei zone prin injectarea unor volume mici de acid hialuronic, confera fetei un aspect odihnit, intinerit.

Pentru un aspect estetic placut, fata trebuie sa-si mentina volumul si forma. Prin plasarea strategica de acid hialuronic la acest nivel, se realizeaza un efect de lifting, refacerea volumelor si contururilor tineresti ale obrajilor. De asemenea se imbunatatesc indirect santurile nazolabiale si etajul inferior al fetei.

O linie a mandibulei neteda si bine conturata contribuie la ovalul fetei, si este caracteristica persoanelor tinere. Lipsa de volum si laxitatea cutanata in etajul mijlociu si inferior al fetei, determina excesul de tesut in etajul mijlociu cu formarea”falcilor” si a ridurilor pornind de la colturile gurii. De asemenea tesuturile de sub barbie devin excesive cu aspectul de barbie dubla. Prin plasarea fillerelor la nivelul mandibulei sau barbiei, se imbunatateste atat aspectul etajului inferior al fetei cat si al zonei gatului si barbiei duble.

Buzele contribuie la senzualitatea gurii si la atractivitatea fetei. Subtierea buzelor, stergerea conturului si formarea de riduri in jurul gurii apar odata cu inaintarea in varsta. Injectarea de acid hialuronic pentru conturarea si volumizarea buzelor, reface intr-un mod natural proportiile si aspectul tanar al zonei, contribuind la senzualitatea si atractivitatea fetei.

Zone la care de multe ori nu le dam aceeasi atentie precum fetei, sunt la fel de afectate de procesul de imbatranire. Folosirea acidului hialuronic in aceste zone presupune adaugarea de volum la nivelul mainilor si ridurilor sub forma de benzi transversale de la nivelul gatului, precum si injectarea de acid hialuronic mai putin dens, care hidrateaza si intinereste aceste zone, cand este injectat superficial in piele.

programeaza-te acum:

Loading...
TOP