fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

DIMINUAREA & PREVENIREA RIDURILOR

FOARTE EFICIENTA. RAPIDA. ACCESIBILA

Redobandeste-ti expresivitatea cu ajutorul tratamentelor antirid, o procedura foarte apreciata de clientele noastre pentru rezultatele si eficienta acesteia.

Linii, Riduri & Expresii Negative

Ridurile dinamice, sau de expresie, sunt cauzate de contractia muschilor fetei, in timp ce ridurile statice, sau permanente, sunt rezultatul combinatiei dintre contractia musculara repetata, expunerea la ultraviolete si procesul de imbatranire / aging.

Cand devin permanente, ridurile dau fetei o expresivitate care nu ne mai reprezinta, facandu-ne sa aratam incruntati, suparati sau tristi.

Relaxarea Musculara & Redobandirea Expresivitatii

Deoarece este intotdeauna mai bine sa previi decat sa tratezi, tratamentul de relaxare al muschilor are rolul a preveni formarea ridurilor si da fetei un aspect odihnit si relaxat.

Prin plasarea strategica a tratamentului, obtinem relaxarea imediata a muschilor fetei care dau o expresie negativa acesteia, adresandu-ne in special ridurilor de incruntare dintre sprancene, ridurilor de ingrijorare de la nivelul fruntii sau de la coltul ochilor.

Un aspect odihnit si relaxat, fara a va pierde naturaletea sau trasaturile proprii

Beneficiati De Tratamentul Pe Termen Lung

Tratamentul de relaxare al musculaturii fetei este cel mai folosit procedeu estetic la nivel mondial, fiind sigur, fara efecte adverse, oferind rezultate care sunt foarte apreciate de catre clientele noastre.

Daca este folosit constant, inainte de disparitia totala a efectului, se obtine un efect de relaxare si netezire a ridurilor de lunga durata. In timp ce musculatura este relaxata, pielea se poate regenera, atenuand aspectul  ridurilor.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, pot fi adaugate proceduri complementare care sa imbunatateasca textura si calitatea pielii ca: fillere cu acid hialuronic, mezoterapie cu vitamine si minerale sau proceduri laser.

Trateaza Mai Mult Decat Doar Ridurile

Hiperhidroza

In afara procedurilor estetice, tratamentul de relaxare al musculaturii este folosit cu succes si pentru multe alte afectiuni, una dintre cele mai suparatoare fiind hiperhidroza – transpiratia excesiva.

Tratamentul blocheaza transpiratia excesiva cauzata de glandele hiperactive, intre 4-18 luni, permitandu-va sa va continuati o viata normala.

Bruxismul

O alta afectiune care beneficiaza cu succes de tratamentul de relaxare am musculaturii este bruxismul, sau scrasnirea dintilor in somn, care necorectata duce la pierderea dintilor si dureri la nivelul articulatiei mandibulei.

programeaza-te acum:

Încărcare...
TOP