fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Radiofrecventa Exilis Elite

Rejuvenarea faciala & a gatului & a mainilor

Protocoalele de reintinerire BTL EXILIS ELITE sunt solutia potrivita pentru aspecte ca pierderea volumului facial, lasarea pielii si modificarile de textura, survenite ca efect al imbatranirii pielii.

Lifting non-invaziv. Rezultate de la prima sedinta

Tratamentul facial EXILIS ELITE combina in mod complementar radiofrecventa si ultrasunetele, oferind rezultate mult superioare celorlalte aparate de radiofrecventa.

Prin utilizarea aplicatorului special, radiofrecventa EXILIS ELITE este potrivita pentru fata, inclusiv pentru zona delicata din jurul ochilor, pentru zona gatului si decolteului, mainile si practic pentru orice zona care necesita reintinerire si lifting.

Prin efectul de incalzire si stimulare, se produce activarea celulelor din piele care vor produce din nou colagen si elastina, in urma careia veti observa:
- o atenuare a liniilor de expresie si a ridurilor
- tonifierea si liftingul tesuturilor
- imbunatatirea texturii pielii
- conturarea liniei mandibulei
- un aspect intinerit si mai sanatos

Efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta si vor continua sa se imbunatateasca in decursul lunilor urmatoare.

In functie de starea pielii dumneavoastra si de rezultatele pe care doriti sa le obtineti, se recomanda intre 4 si 6 sedinte, la interval de 7 – 10 zile. Pentru a mentine rezultatele, sedinte de intretinere se pot efectua regulat, sau se poate repeta tratamentul la 6-12 luni.

Procedura este confortabila, fara durere si nu necesita timp de recuperare.

Pentru a afla daca procedura vi se potriveste si pentru a alege cea mai potrivita terapie pentru dumneavoastra, va asteptam la o consultatie.

programeaza-te acum:

Loading...
TOP