fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PRP – PENTRU CADEREA PARULUI

metoda naturala, nechirurgicala, pentru a stopa caderea parului

Tratamentul cu plasma bogata in trombocite (PRP) este cea mai recenta inovatie impotriva caderii parului. Aceasta metoda utilizeaza un procedeu special de centrifugare prin care se obtine un concentrat bogat in trombocite, luat din sangele pacientului, numit plasma bogat in trombocite. Acest concentrat accelereaza procesul natural de vindecare al organismului si stimuleaza intinerirea si regenerarea celulelor.

Primul pas in tratamentul PRP este de a obtine plasma din sange, care contine o concentratie ridicata de proteine si de trombocite care promoveaza regenerarea celulara, productia de colagen si refacerea pielii. Plasma bogata in trombocite cu citokine (factori de crestere), trebuie apoi injectata imediat in zona afectata a scalpului.

Tratamentul PRP combate pierderea parului in urmatoarele moduri:

• celulele vaselor de sange sunt stimulate
• sunt eliberati factori de crestere
• radacinile afectate ale parului sunt reparate si sunt stimulate celule noi

Datorita imbunatatirii circulatiei si a accesului optimizat la substantele nutritive, pierderea parului poate fi oprita, iar dezvoltarea foliculilor noi de par, poate fi stimulata.

Tratamentul PRP este complet natural si foarte eficient: deoarece PRP este o substanta autologa, nu exista riscul unei reactii alergice.

Pentru rezultate optime, va recomandam 4-6 sesiuni in primul an, la interval de o luna. Ulterior, o sesiune la fiecare 6 luni ar trebui sa fie suficienta pentru "intretinere".

Durata tratamentului:
30-60 minute

Durere:
putin dureroasa

Ingrijire dupa procedura:
nu este cazul

Reluarea activitatii:
imediata

Costuri:
incepand cu -- lei

Satisfactie:
garantata 100%

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP