fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PRP – PLASMA IMBOGATITA CU TROMBOCITE

stimuleaza colagenul si imbunatateste calitatea pielii

Plasma imbogatita cu trombocite (PRP) este una dintre cele mai noi inovatii in domeniul esteticii, pentru tratamentul netezirea ridurilor, intinerirea pielii si biostimulare. Aceasta metoda foloseste plasma imbogatita cu trombocite, obtinuta din sangele propriu pacientului. Serul este bogat in ingrediente active care promoveaza intinerirea pielii in profunzime.

Primul pas in tratamentul cu PRP este de a prepara sangele - care contine o concentratie ridicata de proteine din sange si de trombocite, care promoveaza regenerarea celulara, productia de colagen si intinerirea pielii. Plasma rezultata in urma centrifugarii, bogata in trombocine cu citokine (factori de crestere), trebuie apoi injectata imediat. La fel ca si alte substante de revitalizare, PRP este intotdeauna injectat direct in zona de tratament vizata.

Injectia subcutanata a PRP activeaza celulele tesutului conjunctiv (fibroblaste), care la randul lor produc elastina si colagen. Formarea naturala a acidului hialuronic creste, atragand mai multa apa in piele si astfel crescand hidratarea acesteia. PRP injectat atrage, de asemenea, celule stem mezenchimale, care activeaza procesul de regenerare tisulara si formarea colagenului. Rezultatul: imbunatatirea texturii si regenerarea tesuturilor.

Domeniile de aplicare pentru PRP includ:

• imbunatatirea tenului
• netezirea pielii si reducerea ridurilor
• stimularea cresterii parului

Tratamentul PRP este complet natural si foarte eficient: deoarece PRP este o substanta autologa, nu exista riscul unei reactii alergice. Singurele efecte secundare posibile ar fi datorate injectiei in sine (adica roseata usoara sau o vanataie mica la locul injectarii).

Spre deosebire de alte metode de tratament, tratamentul PRP da rezultate care pot dura pana la doi ani. Efectul este de lungă durata, desi necesita o durata mai mare decat alte tratamente pentru a deveni vizibile. Pentru rezultate mai bune, recomandam combinarea tratamentului PRP cu Micropenul.

Durata tratamentului:
45 minute

Durere:
se foloseste crema anestezica

Ingrijire dupa procedura:
hidratare

Reluarea activitatii:
2-3 zile de repaus

Costuri:
incepand cu 650 lei

Satisfactie:
garantata 100%

Tratamentele
pentru intinerirea
zonei ochilor

Dupa o evaluare amanuntita, specialistii nostrii vor alege cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Ai intrebari?

Încărcare...
TOP